Наредните неколку денови, ќе се одржи работилница за клучните аспекти во е-Здравство, со целни групи. Најавата и агендата се во прилог.

Четвртиот состанок за на комитетот за менаџмент и   технички стави се одржа во Охрид од 5-ти до 6-ти септември 2019 година во хотелот Метропол во Охрид. Детално се дискутираше за работните пакети WP3, WP4 и WP5. На состанокот беа...